Apartmani Peggy Jahorina

Apartmanska kuća Peggy je mjesto stvoreno za odmor. Nalazi se pored asfaltnog puta od Poljica prema hotelu Šator. Objekat je izgrađen 2004. godine u planinskom stilu, od kamena i drveta, po najvećim evropskim standardima projektovanja i gradnje i ima osam luksuzno opremljenih apartmana koji pružaju nevjerovatnu udobnost i pravi planinski ugođaj.

Svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju, trpezariju, dnevni boravak u kome se nalaze TV, DVD plejer, besplatan Wireless Internet, jednu ili dvije spavaće sobe, a kupatila su opremljena sa đakuzi kadama i hidromasažnim tuš kabinama sa saunom.

Šest apartmana je tipa 4+2, što znači dve dvokrevetne sobe od toga jedna sa francuskim ležajem a druga sa odvojenim ležajima. U tri apartmana se nalazi francuski ležaj na razvlačenje a u ostala tri odvojeni ležaji. Apartmani su 61m2 i svaki posjeduje terasu sa koje imate predivan prizor zalaska sunca.


Jedan apartman tipa 3+2, što znači jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i jednim pojedinačnim. U dnevnom boravku je francuski ležaj na razvlačenje, kvadrature 57m2.


Jedan apartman tipa 2+2, što znači jedna spavaća soba sa dva odvojena ležaja i francuski ležaj na razvlačenje u dnevnom boravku, ukupne površine 54m2.

U prizemlju objekta se nalazi skijašnica, ski & snow board rental, ski servis i ski & snow board škola. Ispred objekta nalazi se parking.